18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediler! 18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediler!

Yeni başkan Dursun Özbek ve yönetimi, yeni sezonda takımı Okan Buruk'a emenat etmeye karar verdi. 48 yaşındaki hocayla iki yıllık anlaşmaya varılırken, Buruk'un isminin resmen açıklanabilmesi için Domen Torrent'in sözleşmesinin feshedilmesi gerekiyor.

Fesih görüşmeleri başladı

Bu doğrultuda yönetim, Domenec Torrent'i dün İstanbul'a çağırarak fesih görüşmelerini başlattı. Yapılan ilk görüşmeden sonuç alınamazken, sarı kırmızılı kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan İspanyol çalıştırıcıdan flaş bir istek geldi.

Kazanmadığı şampiyonluğun primini istedi

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Burak Elmas yönetimi tarafından 1,5 yıllık sözleşme imzalanan 59 yaşındaki Torrent, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı takımın başında çıktığı 20 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Tecrübeli teknik adam sarı kırmızılı yöneticilerle dün yaptığı görüşmede, fesih için kazanmadığı şampiyonluk primini de talep etti ileri sürüldü. İspanyol çalıştırıcının bu isteği büyük şaşkınlık yarattı.

Toplam hak ediş 2 milyon 149 bin Euro 

Öte yandan Domenec Torrent ve ekibinin Galatasaray'dan 1 yıllık dönem için toplam hak edişi 2 milyon 149 bin Euro. İşte isim isim Torrent ve ekibinin hak ediş bedelleri...

Domenec Torrent (Teknik Direktör): 1 milyon 500 bin Euro

Jordi Guerrero Costa (Yardımcı Antrenör): 200 bin Euro

Jordi Gris Vila (Yardımcı Antrenör): 133 bin Euro

Ricard Segarra (Kaleci Antrenörü): 133 bin Euro

Julian Jimenez (Atletik Performans Antrenörü): 133 bin Euro

Albert Riera (Yardımcı Antrenör): 50 bin Euro

Adria (Scout): 50 bin Euro

Pasquale Sensibile (Sportif Direktör): 350 bin Euro - Sözleşmesi feshedildi

(Ajansspor)