1 Aralık PAzar günü Saat 19.'da başlayacak olan Trabzonspor Galatasaray maçı hangi kanalda? İkitakımın eksikleri var mı ilk 11'ler ve daha fazlası haberimizde. Trabzonspor Galatasaray maçı basın bildirisi ve yayınlayacak kanal açıklaması.

Trabzonspor ve Galatasaray'daki son gelişmeler

Süper Lig'de 13. haftanın en önemli maçında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Son iki haftada Alanyaspor ve Ankaragücü'nü yenerek ikinci sıraya kadar yükselen Trabzonspor Galatasaray'ı da yenerek bu yükselişini sürdürmek istiyor. Geçen hafta kendi sahasında Başakşehir'e yenilen Galatasaray ise deplasmanda rakibini yenerek zirveden kopmak istemiyor.

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

1 Aralık Pazar günü Medical Park Stadyumu'nda saaat 19:00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı haber takibini Bein Sports Haber'den yapabilrisiniz.

Süper Lig'in 13. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Galatasaray, Medical Park Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Yarıştığı her iki kulvarda da istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılıların nasıl bir 11'le çıkacağı merak edilirken, sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirleyen teknik direktör Fatih Terim'den şok bir karar geldi. İşte Galatasaray'ın Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i...

Galatasaray'ınMuhtemel 11',

Muslera

Mariano

Donk

Ahmet Çalık

Marcao

Emre Taşdemir

Nzonzi

Ömer Bayram

Lemina

Feghoili

Adem Büyük