Trendyol süper mart indirimlerine sayılı günler kaldı. Her sene olduğu gibi Trendyol bu sene de Mart ayına özel binlerce üründe büyük indirimler uygulayacağını açıkladı. Peki Trendyol süper mart indirimleri nedir?

Süper Mart İndirimi Nedir?

Herkes kış ayından bahara geçerken yaşadığı mevsim karmaşaları sebebiyle dolabını, evini, eşyalarını yenilemek ister. Böylece, bahar sezonunun başlamasıyla baharlık ve yazlık alışveriş telaşı da başlamış olur. Birçok mağaza kış ayının bitmesiyle elde kalan ürünlerini elden çıkarmak ister ve yeni sezon ürünlerini müşterileri ile buluşturur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Trendyol 2020 modasını, yeni sezon ürünlerini, kullanıcılarına büyük indirim kampanyaları ile sunuyor.

Hangi Ürünler Süper Mart İndirimi’ne Giriyor?

İster mezuniyet elbisenizi şimdiden uygun fiyata satın alın isterseniz akıllı bilekliğinizi büyük indirim fırsatlarından yararlanarak alın. Süper Mart İndirimi sayesinde çalışma masasından parfüme, lambaderden bikiniye birçok markanın yeni sezon ürünlerini indirimli fiyatlarla alın.

Teknoloji tutkunlarına özel akıllı bileklik, bluetooth kulaklık, dijital oyun kodlarında fırsatlar olurken outdoor sevdalıları için termos, sweatshirt, sneaker ve ceket indirimleri ile keyifli bir alışveriş yaşayın.

Süper Mart İndirimi ile Çeyiz Alışverişi

Evlilik telaşı başlayanlar Süper Mart İndirimi sayesinde yatak, televizyon, salon koltuk modelleri ile evini gönül rahatlığı ile yerleştirebilirsiniz. Küçük ev aletleri ile el blender seti, tost makinesi, elektrikli ve robot süpürgeler çeşitli indirimler ve peşin fiyatına taksit fırsatları ile satın alabilirsiniz.

Bahçesine önem verenler için bahçe mobilyaları, salıncak, sandalye masa takımları ile otantik bir bahçe oluşturabilir, servis sunum ürünleri ile şık sofralar hazırlayabilirsiniz.

Süper Mart İndirimi Ne Zaman?

Süper Mart İndirimi 10 – 12 Mart tarihleri arasında kullanıcılar ile buluşuyor. Süpermarketten elektroniğe; beya eşyadan mobilyaya kadar sevdiğiniz birçok markanın yüz binlerce ürünü 9 Mart saat 20:00’da büyük indirime giriyor. Sizin yapmanız gereken ise önceden sevdiğiniz ürünleri sepete atmak oluyor.