Metin, Sarı-kırmızılıların üstün olduğu özellikleri tek tek saydı.
"KARİYER SEZONUNU YAŞIYOR"
"Zaten Osimhen'in geldiğine şaşırmıştık ama belli ki Galatasaray'ı basamak olarak görmüş ve yeniden Avrupa'ya dönecek. Muhtemelen kariyer rekorunu yaşıyor skor katkısı olarak istediği hedefin fazlasına da ulaşmış oldu."
"FENERBAHÇELİLERİN UMUDU KALMADI"
"Bence artık Fenerbahçelilerin bile Galatasaray'ın puan kaybedeceğinden umudu kalmadı. Galatasaray çok ciddi konsantre olmuş şampiyonluğa. Dışarıya kulaklarını kapatıyorlar ve tamamen sahaya odaklanıyorlar."
"OYUNCULARIN HEPSİ ÇOK FORMDA"
"Kaldı 5 hafta 15 puan. Galatasaray kalan 5 maçtan 10 puan alırsa şampiyon oluyor. Ben belki Göztepe deplasmanında puan kaybı bekliyorum diğer tüm maçları kazanırlar. Galatasaray şampiyonluğu vermez. Güçlü oyun var, kadro istikrarı var, sağlam omurga var. Oyuncuların hemen hemen hepsi çok formda. Bir tek Frankowski sallanıyordu orada Kaan'ı alarak hoca neşteri vurdu. Her hafta başka bir oyuncu ortaya çıkıyor. Son maçta da Morata 2 gol attı. Şampiyonluk yolunda tecrübeli kadroya sahipler. Son olarak Okan Buruk da Beşiktaş maçından sonra inanılmaz formda. Bu kadar elementi bir araya getirirsen Galatasaray'ın şampiyonluğu hak ettiğinden bahsedebiliriz." sözlerini kullandı.