Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.0 olarak revize etti.

En güzel en anlamlı 2023 Berat Kandili Mesajları (Kısa, Resimli, Yeni, Ayetli) En güzel en anlamlı 2023 Berat Kandili Mesajları (Kısa, Resimli, Yeni, Ayetli)

AFAD, yaptığı açıklamada "Düzce Gölyaka'daki depremin ardından 18 artçı deprem meydana gelmiştir. Bölgede kontrol amaçlı elektrik kesintileri uygulanmaktadır." ifadelerie yer verdi.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN DEPREM AÇIKLAMASI

"Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir."

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI FARUK ÖZLÜ: "ELEKTRİKLER KESİK"

"Depremi çok şiddetli hissettik. Elektrikler kesik. Şu ana kadar bize ulaşan bir yıkım haberi yok."

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU: "GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

"İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremin hiçbir vatandaşımıza zarar vermemiş olması tek dileğimiz.Geçmiş olsun. Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul’da AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun."

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ: "ANKARA'DAN KÖTÜ HABER ALMADIK"

"İvedilikle sahadaki ekiplerimizden bilgi aldık. Çok şükür ki Ankara'nın herhangi bir bölgesinden kötü haber almadık. Düzce ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."