Master Haber'den Emre Tilev'e konuşan Sebahattin Şirin'in demeçleri şöyle...

"40 YILLIK KAPALI TRİBÜN GELENEĞİ..."

"UltrAslan 2001 yılında resmi olarak kurulmuş bir taraftar grubu gözüküyor ama 40 yıllık Galatasaray kapalı tribün geleneğinin bir devamıdır. Rahmetli Alpaslan abiyle bu oluşuma girdik. UltrAslan, Galatasaray'ın okyanusta bir damlasıdır. Galatasaray'ın önüne geçemez."

Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır" Emre Bol: "Galatasaray'a Osayi Samuel etkisi yaratır"

KOREOGRAFİLER NASIL OLUYOR?

"Bizim koreografilerdeki amacımız Avrupa standartlarının üstüne gitmek. Gittik de zaten. Genç kardeşlerimiz bize bunun taslaklarını önümüze getiriyor, biz de kabul ediyoruz ve yapmaya başlıyoruz. 1-2 hafta bunun çizimi var. 10-15 gün çocuklar statta kalıyor."

BİLET FİYATLARINA TEPKİ

"Bilet fiyatları çok yükseldi, özellikle kale arkaları. Sonra diyorlar ki 80.dakikada stad niye boşaldı? Millet parasını veriyor takımdan hep daha fazlasını istiyor kendini o takımın sahibi olarak görmeye başladı. Bazen başarı da tribün geleneğini bozuyor."

"GECEKONDU'DAN SARAYA GELDİK"

"Mevcut stat ile Ali Sami Yen'i kıyaslarsak gecekondu'dan saraya geldik neredeyse. O zaman gelirler 10 milyon Dolar'dı, şimdi 100 milyon Dolar'ı geçen stad gelirinden söz ediliyor."

GALATASARAY LİSESİ HAKKINDA

"Galatasaray Lisesi bizim ruhumuz zaten. 1481'den beri kültürün simgesi diyoruz pankatlarda ama biraz daha minimalize edilmeli. Orada okuyan Fenerbahçeliler rahat bir şekilde Galatasaray üyesi olabiliyor. Burayı sahiplenmeye çalışıyorlardı ama artık azaldı bu düşünce."

"FİYATLAR 10 BİN TL'DEN 60 BİN TL OLMUŞ"

"Geçen seneki taraftar sinerjisini bu sezon göremiyoruz. Kimse kusura bakmasın bunun sebebi bilet fiyatlarıdır. Geçen sene 10 bin TL'lik yer, 60 bin TL olmuş. Ekstra ara zam da yapmışlar. Her şeyi taraftara yüklemek doğru değil. Aramızda öğrenciler de var."

ICARDİ VE NELSSON YORUMU

"Bu sezon Galatasaray'dan memnunuz. Topçuyu alırken geçmişini araştırmak lazım. Kültürünü, karakterini irdelemek lazım. Icardi, Galatasaray taraftarına değer kattı. Bir nesli Galatasaraylı yaptı. Nelsson gitmeye yakındı ona sahip çıktık. Fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştık. Islıklamak, tepki göstermek yerine onları kazanmaya çalışıyoruz."

ERDEN TİMUR SÖZLERİ

"Erden Timur'u çok seviyorum değerli bir isim. Fenerbahçe aleyhine dava açıyor, bana da dava açıyorlar. Savcılığa gidip ifade veriyorum. Ön plana çıkmasında bir sakınca görmüyorum. Mali işlere Başkan Dursun Özbek, transferlere ise Erden Timur bakıyor."

"KULÜPLERİN SATILMASINA SICAK BAKMIYORUZ"

"Biz taraftar olarak kulüplerin satılmasına sıcak bakmıyoruz. O zaman şahsi takım olmuş olacak. Avrupa'da bunları görüyoruz ve içimizde de isteyenler var. Şampiyonlar Ligi Kupası için mali durumu düzeltmek şart."

ALİ KOÇ'A GÖNDERMELİ SÖZLER

"Ali Koç'un Fenerbahçe'de kalmasını istiyorum. Diyor ki 'Ben buradayken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar.' Kim yapmıyor ya? Kadıköy yol geçen hanına döndü. Bütün rekorlar altüst oldu. İlk sezonunda küme düşme hattından birkaç maçla kurtuldular. Algıları başka şeylere çevirmeye çalışıyor." şeklinde konuştu.