Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Ümraniyespor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Avounou, Mrsic, Geraldo, Onur Ayık, Bettaieb.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Emre Akbaba, Kerem, Seferovic.

Fredrik Midtsjö sürprizi

Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Giresunspor maçında darbe alan Fredrik Midtsjö Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun yerine Emre Akbaba'nın 11'de oynaması bekleniyor.

Buruk önlemlerini aldı

Yepyeni transferleriyle güçlenen Galatasaray, son Giresun yenilgisinin yaralarını sarmak isterken, teknik direktör Okan Buruk bu kez işi şansa bırakmayarak Torreira yı ilk 11’de sahaya sürecek. Orta sahada da Torreira’nın yanında Sergio Oliveira'nın oynaması bekleniyor.

Uçar: Onlar için de zor

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

Bu sezon kadrosunu Lenjani, Geraldo, Avounou, Allyson, Bettaieb, Umut Nayir ve Sackey gibi isimlerle güçlendiren Ümraniye’de ise hedef, Fenerbahçe karşısında olduğu gibi Galatasaray’a da geçit vermemek. Teknik direktör Recep Uçar, “Galatasaray çok ciddi transferler yaptı. İyi bir teknik adamı takımın başına getirdiler. Bizim için zor bir maç ama onlar için de zor olacak. İlk 2 maçta olduğu gibi çıkıp kendi oyununu oynamaya çalışan bir Ümraniyespor izlettirmek istiyoruz” dedi.

(Fanatik)