Ünal Aysal, çıktığı platformlarda Süheyl Batum'la ilgili yapacağı projelerden bahsederken diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

UĞURCAN VE ONUACHU'YA TEKLİF YAPACAK

Aysal, önümüzdeki sezon Trabzonspor'dan ayrılma kararı alan kaleci Uğurcan Çakır ve Bordo-mavililerin kiralık forveti Pablo Onuachu'yu gündemine aldı.

Trabzonspor camiasıyla arası iyi olan Aysal, Başkan Ertuğrul Doğan'la Uğurcan'ın durumunu soracak. Ardından Göztepe ve Southampton kulübünün sahibi Rasmus Ankersen'le Onuachu için masaya oturacak. İngilizlerden bonservisini almaya çalışacak.

PLANLANAN BÜTÇE 18-20 MİLYON€

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Süheyl Batum ve ekibi iki futbolcunun transferine maksimum 20 milyon Euro ayırdı. Göreve gelmeleri durumunda direkt nokta atışı transferler planlanıyor. Uğurcan ve Onuachu da onlardan birisi.

TRABZONSPOR'DAN OYUNCU ALMAYI SEVİYOR

Sarı-kırmızılılar, Ünal Aysal'ın Başkanlığı döneminde Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Olcan Adın gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

25 MİLYON€ ÜZERİ SATIŞ YOK

Batum ve Aysal, Galatasaray Futbol Takımı'nın iskeletini bozmak istemiyor. Herhangi bir oyuncuya 25 milyon Euro ve üzeri teklif gelmediği sürece kimse elden çıkarılmayacak.