Son başkanlık seçimlerinde Eşref Hamamcıoğlu'na destek veren Ünal Aysal, Dursun Özbek yönetiminin çalışmalarını yakından takip ediyor. Aysal, Dursun Özbek yönetimine yıllar önce gündeme gelen ancak bir türlü hayata geçmeyen "Stadın üstünü kapama" projesini önerdi.

GALATASARAY'A AJAX'IN STADINI ÖNERDİ

Eski başkan Ünal Aysal, Galatasaray yönetimine Ajax'ın stadını örnek gösterdi. Nef Stadı'nın üstünün kapanabilir olması durumunda maçlara daha fazla taraftar çekilebileceğinden bahsetti.

Dursun Özbek: "TFF seçimi daha erken yapılmalı" Dursun Özbek: "TFF seçimi daha erken yapılmalı"

Ancak Aysal, beklemediği bir cevap aldı. Dursun Özbek ve kurmayları bu projeyi riskli ve şuanda yapılmasının da çok gerekli bulunmadığı vurgulandı.

MAALİYETİNDEN Mİ ÇEKİNİLİYOR

Geçmiş yönetimler seçimler öncesi hep stadın üstünü kapatma vaadiyle kongre üyelerinin karşısına çıkıyordu. Fakat Dursun Özbek yönetiminin böyle bir vaadi bulunmuyor. Taraftar ve kamuoyunun da böyle bir beklentisi yok.

STADIN YANINA ÇOK AMAÇLI 15 BİN KİŞİLİK SPOR SALONU

Saha içi sonuçların yanı sıra tesisleşme alanında da çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mecidiyeköy, Florya ve Kemerburgaz'dan sonra bir hamle daha yapacak. Vadi İstanbul ve NEF Stadı'nın arasında yer alan arazinin kulübe kazandırılması için çalışmalar hız kazandı.

Sarı-kırmızılı kulüp yapacağı salon projesiyle amatör branşlarının hemen hemen hepsini o bölgeye taşımak istiyor. Bununla birlikte kulüp binasının da stad ve salonun olduğu bölüme yapılması planlanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp böylece tamamiyle Aslantepe'ye taşınmış olacak.

ARSA'NIN BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

Galatasaray'ın o bölümde almak istediği arazinin büyüklüğü yaklaşık 65 dönüm...

Gelen haberlere göre Galatasaray'ın 2023'ün son çeyreğine kadar planlanan bu projeye ilk kazmayı vuracak.

GALATASARAY'DA İBRA OYLAMASI NE ZAMAN?

Galatasaray kulübünde olağan yıllık Mali Genel Kurul 25 Mart'ta yapılacak.

Dursun Özbek'in ibra olmamasıyla ilgili bir çekince bulunmuyor. Verdiği vaatlerin hemen hemen hepsini yerine getiriyor...