Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

Ekranların en çok sevilen ve aranılan ünlü şeflerinden birisi olan Arda Türkmen, yakın zamanda baba olacağının müjdesini vermişti. Sosyal medya fenomeni olan eşi ile birlikte bebek beklediklerini açıklayan ünlü şef geçtiğimiz günlerde bir programa konuk oldu. Simge Fıstıkoğlu tarafından sunulan bir Youtube kanalına konuk olan Arda Türkmen merak edilen soruları da yanıtladı.

Arda Türkmen Ayı Eti Yediğini İtiraf Etti!

Arda Türkmen kendisine sorulan tüm sorulara büyük bir samimiyet ile yanıt verdi. Özellikle bunca yıllık mutfak macerası sırasında yediği en garip yiyecekler merak ediliyordu. Bu soruya verdiği yanıt ile kısa sürede gündem oldu. Açıklamalarında ‘Daha önce dünyanın en kuzeyinde bulunan bir bölgeye gittik. Geleneksel olarak o bölgede balina yendiğini gördük. Bize de denetmek istediler. Ama çok beğenmedim. Yemesem de olurmuş. Zaten hayvana yazık. Ama oranın coğrafyasında ve kültüründe de o var. Hayvansal protein denildiği zaman akla balina geliyor. Sürekli balina yakalayıp tüketiyorlar. Benim için uygun değildi ve yemesem de olurdu’ ifadelerini kullandı.

Başka bir farklı lezzet olarak ise ayı eti yediğini anlattı. ‘Ayı eti de yedim. Ama ayı eti gerçekten çok lezzetliydi. Bunu söyleyince insanlar benden nefret ediyorlar. Günlük yaşantımda bunları yiyormuşum gibi. Daha önce gittiğimi Kamboçya’da örümcek yedim. Tavuk etine benziyordu ve çıtır çıtırdı. Ama dediğim gibi yemesem de olurdu. Hiçbir şeyi kuzu pirzolaya değişmem’ ifadeleriyle şaşkınlık yarattı.

Ünlü Şefe Tepkiler Geldi!

Ünlü şef Arda Türkmen’in bu açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcıları da ikiye bölündü. Bir kesim kullanıcılar bu süreçte yenmemesi gereken canlıları tükettiği için tepki gösterirken, bir kesim kullanıcılar ise farklı lezzetler denediği için ünlü şefi tebrik ettiler.