Inter Miami'de De Andre Yedlin fırtınası. Galatasaray'dan devre arasında gönderilen ve MLS ekibi Inter Miami ile anlaşan Yedlin ülkesinde son iki maça damga vuran isim oldu.

28 yaşındaki sağ bek takımının kazandığı son 3 maçta dikkat çeken performans ortaya koyarken 2 asisitlik katkı da yaptı. Yedlin Inter Miami'nin Seattle Sounders'i deplasmanda 1-0 yendiği maçta asisti yapan isim oldu. ABD'li oyuncu ayrıca takımının sahasında Atlanta United'ı 2-1 mağlup ettiği maçta ilk golün asistini yaptı.

Yedlin Galatasaray'dan ayrıldıktan sonraki dönemde Inter Miami ile 8, ABD Milli Takımı ile de iki mücadelede boy gösterdi.

Galatasaray'daki performansıyla tartışılan Yedlin Inter Miami takımında kaptanlık görevini yürütüyor.

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

MESUT ÖZİL, TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR

İspanyol spor gazetesi AS'ta yer alan habere göre; sezon sonu Gonzalo Higuain'in futbolu bırakması nedeniyle yeni bir yıldız arayan Inter Miami, rotasını Mesut Özil'e çevirdi. 33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmayı çok isteyen ABD takımı, transferde de en istekli takım olarak göze çarpıyor.

Daha önce ABD'de oynamaya sıcak bakacağını dile getiren Mesut Özil için Inter Miami'nin sahiplerinden David Beckham'ın özellikle temasa geçeceği de belirtildi.

2018 yılında kurulan Inter Miami'nin teknik direktörlüğünü Phil Neville yapıyor. Kadrosunda Kieran Gibbs, DeAndre Yedlin, Blaise Matuidi, Gonzalo Higuain gibi isimler olan Inter Miami, 5 haftası geride kalan MLS'te 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle Doğu Konferansı'nın son sırasında yer alıyor.

(Sporx)