58 yaşındaki iş adamı, futbola yeniden dönmek adına geri sayıma geçti...

CEFERİN'E KARŞI GELMİŞTİ

2016’da Sloven futbol adamının UEFA Başkanı seçilmesi için elinden geleni yapan Demirören, 2018’de yapılan EURO 2024 oylamasında Ceferin’in Türkiye aleyhine çalışmasının ardından desteğini çekmişti. 

Demirören bu kez seçildiği ilk dönemde; "Türk Futbol Federasyonu'nun verdiği desteği unutmam mümkün değil" diyen Ceferin’in karşısına aday olarak çıkmaya hazırlanıyor.

TEMSİLCİLERİ ÜLKE ÜLKE GEZİYOR

Yıldırım Demirören, 2016 yılında Ceferin yönetimine asbaşkan olarak giren Servet Yardımcı ile başta Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa’nın futbol devlerine karşı bayrak açan Doğu Avrupa ve küçük futbol ülkelerini organize etti. Kulisler yaptı. Demirören bu kez kendisi için aynı kulisleri yapıyor. Demirören’in temsilcileri bir süredir İskandinavya, Balkan ülkeleri ve Doğu Avrupa ülkelerinin UEFA delegeleri ile görüştü.

SEÇİMLER NİSAN AYINDA YAPILACAK

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

Aday olması durumunda Demirören’e oy verip vermeyecekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eğer süreç beklediği gibi giderse Demirören, Nisan ayındaki UEFA Başkanlık seçimlerinde Ceferin’in karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

(Fotospor)