TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu sabah basına yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ın taleplerinin kabul edilmesinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk'un altını oyuyorlar" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk'un altını oyuyorlar"

TFF Başkanvekili Yusuf Günay da: "Konuşma zamanlaması doğru değil. Talepleri de mantıklı değil. Neden sadece Beşiktaş'ın sesi çıkıyor da diğer rakiplerin sesi çıkmıyor. Bir tek haksız kulüp Beşiktaş mı?" şeklinde cevap verdi.

ALİ KOÇ, YUSUF GÜNAY'IN İSTİFASINI İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçından sonra TFF'ye çıkarma yaparak Yusuf Günay'ın aforoz edilmesini talep etmişti. Günay, "Burdayım. Önümüzdeki TFF seçimlerine kadar Türk futboluna hizmet edeceğim." dedi.

NE OLMUŞTU?

Sözcü'de yer alan haberde, Hatay ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, sezon sonunda şampiyonun belirlenmesi için play-off sistemine geçilmesini talep ettiği belirtilmişti. Depremin vurduğu iki kulübün ligden çekilmesi sonrası haksız rekabet ortamı olduğunu belirten kulüplerin, eşitlik ilkesinin ortadan kaybolduğunu savunarak ve Çebi'nin talebine destek verdiği aktarılmıştı.