Burada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle yaklaşık 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

3 KİŞİNİN İSTİFASINI İSTEDİ

Koç, Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Cirit, Başkanvekili Yusuf Günay ve önemli kararlarda sözü geçen yönetici Hamit Altıntop'un istifasını istedi. TFF Başkanı Büyükekşi, böyle bir şeyin mümkün olamayacağını kesin bir dille Fenerbahçe Başkanı'na aktardı.

YUSUF GÜNAY: "LOBİ GÜCÜ BANA SÖKMEZ"

Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı? Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı?

TFF Başkanvekili Yusuf Günay, bu iddiaları yakın çevresinden doğrulattı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle görüştü; "Kim olursa olsun lobi güçleri bana sökmez. Ben çok konuşmam icraat yaparım." dedi.

BİR HAMLE DE HAMİT ALTINTOP'TAN GELDİ

Bu arada Milli Takımlar'dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop, dün sürpriz bir karara imza attı. Ümit Milli Takımı'nın teknik direktörü Tolunay Kafkas'ı görevden aldı. Kafkas, yaptığı açıklamada: "Hamit Bey aradı ve görevimden alındığımı söyledi." dedi.

Altınop, bu hamlesiyle bir taşla iki kuş vurdu. Hem taraftarın ve kamuoyunun beklediği hamleyi yaptı. Hem de TFF'deki görevinin aktif bir şekilde sürdüğünü ve sözünün geçtiğini birkez daha herkese kanıtlamış oldu.

TAHKİM KURULU DA DURSUN ÖZBEK'İN CEZASINI İNDİRDİ

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e verilen 50 günlük hak mahrumiyeti cezası 35 güne düşürüldü. Ayrıca 120 bin liralık para cezası da 84 bine indirildi.