Ertem Şener, 23 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda İtalya'ya döneceğini söyledi.

Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Morutan'dan kötü haber Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Morutan'dan kötü haber

"YÜZDE 99 MİLAN'DA"

"Bana gelen bilgi sezon sonu yüzde 99 Milan'da. Galatasaray, bir kuruş para ödemeyecek ve gittiği zaman kasasına 7,5-8 milyon Euro para girecek."

"GALATASARAY YÖNETİMİ BENİ YALANLAYABİLİR"

"Zaniolo'nun sözleşmesinde 'İsterse oynar, istemezse oynamaz' maddesi de varmış. Galatasaray yönetimi isterse beni yalanlayabilir." ifadelerini kullandı.

LEVENT TÜZEMEN'DEN ZANİOLO YORUMU

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Zaniolo transferini yorumladı.

"Şimdiden hatırlatayım; Okan Buruk, cumartesi günü Adana Demirspor hazırlık maçında İcardi ve Zaniolo'yu birlikte oynatmalı. Alanya önündeki ilk 45 dakikada İcardi bir golcü değil, playmaker gibi görev yaptı. Çünkü kanatlardan yeterince beslenemedi. Rakibe önde baskı yaptı, istediği topları alamayınca orta sahaya gelip arkadaşlarına pas dağıtımına katkı verdi."

"Zaniolo'nun attığı gole bakalım… Kerem'in pası ne kadar güzelse Zaniolo'nun yaptığı koşu sonrasında kaleciden sıyrılma şekli, sendelemesine rağmen düşmemesi ve rakibin baskısına izin vermeden golü atması kalitesinin belgesiydi. Vücudunu akıllı kullanan Zaniolo, defans arkasına koşularda, ikiye bir yapacağı paslar sonunda buluşacağı toplarla rakip ceza sahası içinde pozisyon bulur, gol atar, asist yapar."