Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı

Sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan'dan sonra ikinci transferini yaptı. Nicolo Zaniolo Galatasaray'a transfer oldu.

ALKIŞ ALAN HAREKET

Dün gece İstanbul'a gelen Zaniolo'dan alkış alan bir hareket geldi.

Yıldız futbolcu, Galatasaray yönetimine: "Beni karşılamaya gelmeyin. Devam eden yardım kampanyasında iş gücü kaybı olmaması için bir kişi bile önemlidir." ifadelerini kullandı.

ENO Sports'un haberine göre Zaniolo ve kardeşi Benedetta, Türkiye'de gerçekleşen depremler sebebiyle 400 bin TL para yardımında bulundu.

TRANSFERİN RAKAMLARI

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'ya göre; Galatasaray, önceki akşam İstanbul'a getirdiği 23 yaşındaki İtalyan on numara ile 3 buçuk yıllık resmi sözleşme imzaladı.

4 aylık periyotta 1.5 milyon euro kazanacak Zaniolo'ya önümüzdeki sezon 3.5 milyon euro verilecek. Roma ile 15 milyon euro üzerinde bir rakama anlaşma yapıldığı bildirildi.

Oyuncunun 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunacak. Sarı kırmızılılar, transferi Kahramanmaraş'ta gelen ve 10 ili etkileyen depremden dolayı henüz açıklamadı.

BONSERVİS ÖDEME PLANI 3-4 YILLIK

Bu bonservise hem oyuncu hem de kulüp performansına göre 5-7 milyon euro arasında bonuslar eklenecek. Roma'ya uzun vadeli 3-4 yıllık bir ödeme planı hazırlayan Galatasaray, sezon sonunda yapacağı oyuncu satışına güveniyor.

Victor Nelsson'un 20 milyon euro üzerinde bir rakama satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sacha Boey de sezon sonunda Avrupa yolcusu. Torreira için İtalyan kulüpleri masada. Kerem'i devler takibe devam ediyor. Oyuncu satışları ile Zaniolo'nun finansmanı sağlanacak.