A Spor'a konuşan Zeki Uzundurukan'ın iki takıma dair paylaştığı bilgiler şöyle...

"GALATASARAY BİLENMİŞ"

"Derbi öncesi Galatasaray bilenmiş. Florya'dan aldığım bilgilere göre Okan Buruk, Fenerbahçe karşısında Bayern Münih'e karşı oynadıkları taktiklerle çıkacaklar. Ön alan baskısı pres ve erken gol bulmayı planlayacaklar. Ayrıca yönetimin ufak bir prim hazırlığı varmış. Futbolcular haftalardır bu derbiyi düşünüyorlarmış. Orada da bazı rekabetler var. Örneğin Dzeko ve Icardi ilk maçta gerildiler. Fred ve Torreira kıyası sezon başından beri hep yapılıyordu."

"BATSHUAYİ OYNAYACAKMIŞ"

"Fenerbahçe cephesinden de çok net bir bilgi aldım. Derbide Batshuayi oynayacakmış. Dzeko yedek oturacak. Dzeko ve Bonucci gibi oyuncular İsmail Hoca'yla sıkıntı yaşamışlardı. Batshuayi'nin ise yükselen bir formu var. Oynamaması bana göre daha sürpriz olurdu."

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

"BEŞİKTAŞ, FATİH TERİM'LE İLGİLENİYOR"

"Fatih Terim'in Panathinaikos kariyeri kötü bitti. Maalesef başarısız oldu. Bazı Beşiktaşlı yöneticilerin Fatih Terim isteği var. Beşiktaş, Fatih Terim'le ilgileniyor diyebiliriz. Hoca da belli bir yaşa geldi. Artık yurt dışına çıkacağını düşünmüyorum. Yeniden ülkemizde görev alacaktır." şeklinde konuştu.