Ahmet Çakar, Galatasaray'ın yüzde 98 ihtimalle şampiyon olduğunu vurguladı.

"EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI!"

"Galatasaray'ın ligde oynadığı maçlarda en çok atak verdiği maçı bu karşlaşmaydı. Buna da Derrick Köhn sebebiyet verdi. En kötü maçını oynadı. Otoban oldu kanadı. Geriye dönemedi. Henüz bir Sacha Boey değil, savunma yönünü geliştirmeli."

"O ZAMAN U-19 TAKIMIYLA ÇIKSIN..."

"Eğer Fenerbahçe, Beşiktaş'a puan kaybeder ve puan farkı 6 veya 7 olursa o zaman Galatasaray kalan maçlara U-19 takımıyla çıksın. Yine şampiyonluğu vermez. Fenerbahçe kazansa bile şampiyonluk yarışında yüzde 98 ihtimalle çok büyük avantajı var Galatasaray'ın."

"WİNNER TAKIM!"

"Galatasaray winner bir takım. Ligde son dönemlerde son dözlüğe girdiği haftalarda şampiyonluğu vermiyorlar. Okan Buruk'un başarısını da ayrı bir kefeye koymak lazım. Büyük hoca ünvanını hak ediyor. Rekorları altüst etmeye devam ediyor. Muslera için diyecek bir şey yok maçın yıldızıydı."

Selim Soydan: "Bir Fenerbahçeli olarak Erden Timur..." Selim Soydan: "Bir Fenerbahçeli olarak Erden Timur..."

"3-0'LIK BİR MAÇ DEĞİLDİ"

"Skor olarak baktığımız zaman Galatasaray sürklase etmiş gibi gözükebilir ama öyle bir oyun yoktu. İki takım da çabuk ataklara girdi, Adana Demirspor da öne geçebilirdi veya 2-2, 3-1 felan da bitse kimse şaşırmazdı. Buradan galibiyet çıkarmak kolay değil." ifadelerini kullandı.