Dursun Özbek, eski yöneticilerden Abdürrahim Albayrak, Alper Narman ve Fatih İşbecer'i listesine almak için büyük mesafe katetti. Özbek'in bu hamlelerine ciddi eleştiriler geldi.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da ona çok saygı duyuyorum!" Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da ona çok saygı duyuyorum!"

"NE GEREK VAR?

Alper Narman ve Fatih İşbecer, son yıllarda kulübün hiçbir kongre toplantılarına katılmıyor. Bundan ziyade Narman, Tudor döneminde Fatih Terim'i isteyen taraftarlara locadan küfür etmiş ve Divan Kurulu toplantısında eski yönetici Levent Nazifoğlu ile kavga etmişti.

Fatih İşbecer ise Hamza Hamzaoğlu'nun istediği transferleri yapamamış, Grosskreutz transferinde evrakları son saniyede yetiştirememiş ve Mustafa Denizli döneminde Florya'dan "aforoz" edilmişti. Camianın ağır topları Dursun Özbek'e: "Abdürrahim Albayrak'a her zaman saygı duyuyoruz ama diğer bu isimlere ne gerek var?" dedikleri öğrenildi.

ÇATI ADAYI ARANIYOR

Galatasaray muhalifleri, Dursun Özbek karşısında çatı adayı arıyor. Eşref Hamamcıoğlu adaylığa sıcak bakmıyor, Adnan Polat ise futboldan uzak duracağını açıklamıştı.