TV8,5'a değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen'in öne çıkan yorumları şöyle...

"MUSLERA YÜZDE 60'INA ETKİ EDİYOR"

"2011 yılında Galatasaray'a imza attığı tarihten bugüne kadar Muslera Galatasaray'ın kazandığı galibiyetlerin hemen hemen yüzde 60'ına etki ediyor. Bu Muslera'nın var ya artık heykeli dikilmeli."

"HALEN ÖNDE BASIYOR"

"Muslera ve Mertens'in yaşlarının toplamı 75. Mertens sahadaki mücadelesiyle Okan Buruk ve Erden Timur'a yeni sözleşme konusunda bağırıyor artık. Ya dakika 80 küsür olmuş halen önde basıyor, arkadaşlarına yön veriyor."

"OYUNCU KALİTESİ ÖN PLANA ÇIKIYOR"

Serhat Akın: "Al sana Galatasaray, al sana şampiyonluk!" Serhat Akın: "Al sana Galatasaray, al sana şampiyonluk!"

"Galatasaray son haftalarda kazandığı oyundan çok oyuncu kalitesiyle ön plana çıkıyor. Okan Hoca da bunu biliyor. Teknik ve taktikten en önemlisi oyuncularıyla ilişkileri çok iyi ve dengeleri oturtuyor."

"TAKIMINA AŞILAMIŞ"

"Okan Buruk takımına bu maçın şampiyonluk maçı olduğunu aşılamış. Haftaya oynayacağı Sivasspor karşılaşması da şampiyonluk maçı gibi olacak."

ADANA DEMİRSPOR VURGUSU

"Adana Demirspor kendi evinde Beşiktaş'ı yendi, Fenerbahçe ile berabere kaldı. Bu tarz maçları fena oynamıyorlar. Takımın konsantrasyonu tamamen bu maçta. Ligimizin önemli bir stoperi olan Semih de sakatlandı. Bu Galatasaray için de avantaj oldu." şeklinde konuştu.