Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesi üyelerle bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı kulübün Kalamış Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda kongre üyesi katılırken, Başkan Aysal tüm masaları gezerek üyelerle tek tek el sıkıştı. Galatasaray Futbol Takımı’nın ve Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı’nın kazandığı şampiyonluk kupalarının da sergilendiği etkinlikte üyelerin büyük ilgisiyle karşılaşan Ünal Aysal, zaman zaman yağan yağmura karşın fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi.

Ünal Aysal, hem futbolda hem de erkek basketbolunda sezonu şampiyon tamamlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, ''Galatasaray şampiyonluklara alışmış bir kulüp. Ne ilk, ne de sonuncu kupa kazanıldı. İnşallah daha büyük kupalar kazanılacak. Önemli olan mutlulukların birlikte paylaşılması. Şehrimiz için pek de huzurlu bir gün değil ama bu sinerji bize güç veriyor. Artık keyfini çıkaracağız'' ifadelerini kullandı.

Kazanılan başarılar sonrası taraftarların daha büyük hedefler istediğini de aktaran başkan Aysal, ''Bizi futbolda Şampiyonlar Ligi kupası keser. Hedefimiz o. İlk geldiğim gün söyledim ve oraya doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ama hiçbir şey kolay değil. Daha sarf etmemiz gereken çok enerji var oraya ulaşmak için. Kesinlikle yönümüz, gideceğimiz yer, hedeflerimiz ve Kalebet stratejimiz belli. Ne yapacağımızı önümüzdeki günlerde göreceksiniz'' dedi.

Ünal Aysal, transferle ilgili yöneltilen bir soruya karşılık ise ''Yanlış zamanda sorulmuş bir soru. Bunu 22 Haziran’da seçilecek Galatasaray Başkanı’na sorarsanız, cevabını verecektir'' demekle yetindi.

Duyarlı davranış

Yaptığı kısa konuşmada sarı-kırmızılı kongre üyelerini genel kurula katılmaya davet eden Ünal Aysal, İstanbul’un sıkıntılı günler geçirdiğini ve bu nedenle müzik çalınmasına gerek duymadıklarını söyledi.

Milliyet