Galatasaray'ın Belçikalı savunmacısı Jason Denayer, ülke basınına Türkiye'de yaşadıklarını anlattı.

Manchester City'den kiralık olarak gelen Denayer, Türkiye'de her yabancı futbolcu gibi trafikten şikayetçi olduğunu söyledi. Denayer, "Hayat, Manchester ya da Glasgow'dan daha heyecanlı. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı olanlar bile benimle fotoğraf çekitiyor. Önemli olan şu ki; etrafımdaki insanlar benimle Galatasaray oyuncusu olduğum için değil, Jason olduğum için konuşuyor" diyerek ilk izlenimlerini aktardı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN...

Belçikalı futbolcu, City'nin Otamendi'yi transferi sonrasında takımda forma giyme şansının azaldığını itiraf ederken, "Önemli olan Avrupa Şampiyonası'nda olmamdı. O yüzden burayı istedim. Bir  takıma gidip oturmaktansa sahada olmalıyım." ifadelerini kullanırken Galatasaray'a transfer olmasında Belçika Teknik Direktörü Marc Wilmots'un da bu yöndeki tavsiyelerinin etkisi olduğunu belirtti.

HANGİ TAKIMLARI GERİ ÇEVİRDİLER?

Öte yandan oyuncunun menajeri Jesse de Preter de transfer döneminde İngiltere'den Sunderland ve Norwich ile Atletico Madrid, Lyon ve Marsilya'nın teklifler sunduğunu belirtti ve "Biz başarının bir parçası olmak istedik. Türkiye Ligi biraz karışık gelebilir insanlara ancak Galatasaray iletişim kurduğumuz en kurumsal yönetime sahip takımdı." şeklinde konuştu.