Ünlü teknik direktör ve yorumcu Mustafa Denizli,Lig TV'de yayınlanan Maraton programındaEskişehirspor ile Galatasaray arasında oynanan ve sarı kırmızılıların 86. dakikada Selçuk İnan'ın golüyle 2-1 kazandığı maçla ilgili değerlendirmelerini yaptı.
 
İşte Mustafa Denizli'nin yorumları;
 
"Maçı izlerken başım ağrıdı. Olcan bu tür maçlarda etkili işler yapabilir, ama bir level üste çıktığı zaman zorlanır. Defalarca denendi. Olcan bir kanat savunucusu değil."
 
"HEP EN İYİSİ MUSLERA"
 
Galatasaray'ın kazandığı, kaybettiği maçlardan sonra bakıyorsun hep Galatasaray'ın en iyisi Muslera. Hatası var ama, büyük kaleci sınıfına girenler hata yapar. Kurtardıklarına bakarsan, bunun esamesi okunmaz."
 
"UMUT BİR BURAK DEĞİL"
 
"Maçın en önemli pozisyonu Burak koşusu ile oldu Umut'un yaptığı. Umut, futbola başladığı Ankaragücü'ndan itibaren, ister 1. dakikada, ister 85. dakikada oyuna girsin, vücut dili aynı olan bir oyuncu bir takım için artıdır. Başladığı günden itibaren üst düzey sınıfına koymadık Umut'u. Hava toplarında etkili, yer toplarını arıyor, takip ediyor. Ama bir Burak değil."
 
"UMUTSUZLUK VARSA MUSLERA..."
 
"Oyuncuların şu sahaya çıkarken kafası olumsuz. İki takımın da taktik sahaları bundan daha iyi. Puan silme, belki de seyircisiz oyundan iyi.
 
Muslera bir takım için son derece önemli bir artı. Galatasaray'ın dışarıdan gelen kalecileri, kaleciliğinin dışında çok pozitif insanlar. Bir kalecinin hem çok iyi kaleci olup, hem de böyle bir kişiliğe sahip olması... Takım arkadaşının umutsuzluğu varsa, buna bakıp umutlanır.
 
En etkili yeri bulduğu için, en etkili yere attığı için Sneijder oluyor. Umut'un 3 tane koşusu var, 3'üne de Sneijder'den cevap aldı."