Fatih Terim'in çok istediği Emre Can'dan, Galatasaray'a 'şartlı evet' geldi. Bayern Münih forması giyen 19 yaşındaki futbolcu için menajeriyle temasa geçerek resmi teklifte bulunan Cimbom, Emre Can'ı bonservisiyle almak istiyor.

Alman ekibinde mevkiinde çok futbolcu olduğu için oynama şansı çok az olan Emre Can'ın ise kulüpten tamamen kopmaya yanaşmadığı ve "Ancak 1 yıllığına kiralık olarak gelirim. Kabul ediyorsanız masaya oturabiliriz" şartını sundu. Emre'nin Münih'in salı gecesi Sao Paulo ile oynadığı ve 2-0 kazandığı hazırlık maçının kadrosuna alınmaması, Alman ekibinin bu transfere sıcak baktığı iddialarını kuvvetlendirdi.

BEŞİKTAŞ: BİZ İLGİLENMİYORUZ

Bu arada Beşiktaş cephesinden Emre haberlerine yalanlama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Emre Can transferi gündemimizde bulunmamaktadır. Bazı medya organlarında bu futbolcunun transfer edileceği yönünde youbets üretilen haber ve açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz" denildi.

ALMANLARI ALDI BİR KORKU!

Emre Can'ın Türkiye'ye transfer olma ihtimali Almanlar'da endişe yarattı. Genç futbolcunun G.Saray'da forma giymesi durumunda Türkiye'ye ayak uyduracağını düşünen Almanlar, Emre Can'ın Alman Milli Takımı'nı bırakıp Türk Milli Takımı'nı tercih etmesinden korkuyor.

Sabah