Galatasaray, Avusturya ve Macaristan’dan sonra üçüncü kamp yeri olarak Belçika’yı seçti. Avusturya’dan sonra Macaristan’a geçip 27 Temmuz’daki Honved maçından sonra İstanbul’a dönecek olan sarı-kırmızılıların, ikinci etap çalışmalarını Belçika’da yapacağı belirtildi. Bunun nedeni, Galatasaray için büyük anlam taşıyor.  Sarı-kırmızılılar, Türk işçilerin Belçika’ya gidişinin 50. yıldönümü nedeniyle kampın Belçika’da gerçekleşmesi yönünde karar  aldığı ve bu kapsamda iki özel maç yapacağı bildirildi. Rakiplerden birinin Gent olması kesinleşirken, diğer rakip için temaslar sürüyor.

Rapor kamp sonrası
Diğer taraftan  Avusturya ekibi Rapid Wien’e 3-1 yenilen ve ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratan Cim-Bom’da takviye konusunda Cesare Prandelli’nin raporunun beklendiği öğrenildi. 27 Temmuz’da Macar ekibi Honved ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a dönecek olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Prandelli’nin hangi mevkilere transfer isteyeceğini Başkan Ünal Aysal’a ileteceği belirtildi.
Bu arada sezon öncesi hazırlık kampının Avusturya bölümünü tamamlayan Galatasaray, dün Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye geçti. Üç saatlik karayolu yolculuğunun ardından Budapeşte’ye ulaşan sarı-kırmızılılar, kamp yapacağı otele yerleşti. Cim-Bom, buradaki ilk idmanını da yaptı.