Galatasaray'da yaşanan Olağan Divan Toplantısı sırasında yeniden gündeme gelen Zlatan Ibrahimovic transferi taraftarı heyecanlandırdı. Fransa'dan gelen son haberler ise bu transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça düşük olduğunu ortaya koydu.

Paris Saint-Germain forması giyen Ibrahimovic'in adının AC Milan ve Inter ile ciddi bir şekilde anılması üzerine açıklamada bulunan teknik direktör Laurent Blanc söylentilere noktayı koydu. Blanc, "Zlatan'ın 2015/16 kadrosunda yer alacağından en ufak bir şüphem yok. Bizim bir parçamız olduğu çok açık" diyerek İsveçli süper yıldızı hiçbir yere göndermeyeceklerini vurguladı.

İTALYANLAR İLE ALAY ETTİLER

Zlatan için AC Milan ve Inter iddialarının ortaya atılmasının ardından Fransız basını, İtalyan meslektaşları ile adeta alay ettiler. Çizme'de çıkan haberlerde Inter'in Zlatan için yıllık 5.5 milyon euro, AC Milan'ın ise 7.5 milyon euro teklif ettiğinin belirtilmesi üzerine, bu paraların Zlatan için 'saçmalık' olacağını yazdılar.

33 yaşındaki yıldız oyuncu PSG'den yıllık toplam 16 milyon euroya yakın bir para kazanıyor. Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes'a göre ise Zlatan'ın bir yıllık toplam kazancı 31 milyon euro...