Galatasaray'ın ve Atletico Madrid'in eski futbolcusu Tomas Ujfalusi, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olarak açıklamalarda bulundu.

Ujfa, Sarı Kırmızılılar'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid mücadelesi hakkında "2-0'lık mağlubiyeti iyi bir başlangıç değil; ama bu sadece bir maç. Hala kazanabilinecek maçlar var. Umarım Galatasaray grubu en azından ikinci sırada bitirir. Birincilik neden olmasın(?). Olabilir. Ama ikisi de olmazsa, üçüncü olarak bitirmek de kötü bir şey değil. Bence üçüncü olarak grubu tamamlayıp, Avrupa Ligi'nde devam etmek de iyi bir seçenek. Elbette ki Şampiyonlar Ligi'nde son 16'yı kalmak daha iyi olacaktır. Fakat sonraki turlarda çok daha güçlü, elenmesi zor takımlar karşı karşı karşıya gelecektir. Ama Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın devam etmesi durumunda daha ileri turlara gitme şansı var. Hatta finali zorlayabilir. Her şey olabilir" dedi. 

"Atletico Madrid ileri turlara gidebilir" 

Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha finale gidebileceğine inandığını belirten Tomas Ujfalusi, "Gerçekten çok güçlü bir takımları var. Yeni oyuncuları çok kaliteli, çok güçlü ve genç. İki sezon önce Şampiyonlar Ligi'nde zaten final oynamışlardı. La Liga şampiyonluğuna ulaştılar. Neden olmasın. Ben kendimi her zaman Atletico'nun bir taraftarı olarak görüyorum, tıpkı Galatasaray taraftarı olarak gördüğüm gibi. Atletico ileri turlara kadar gidebilir" ifadelerini kullandı.