Molde forması giyen Martin Linnes, bu karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemedi, karşılaşmayı tribünden izledi.

Tecrübeli futbolcu karşılaşmanın ardından Norveç'in Tv2 televizyon kanalına açıklamada bulundu. Linnes maçın ardından Aker Stadı'nda sarı-kırmızılıların soyunma odasına gittiğini belirterek, "Soyunma odasına girmeme izin verildi. Neşeli bir atmosfer yoktu, bir parti havası yoktu. Biraz sarsılmış gibiydiler" dedi.

"En iyi maçımızı oynadık"

Rövanşta sakatlığını atlatarak oynamayı umduğunu dile getiren Linnes, "Farklı döngüler içindeyiz. Onlar sezona yeni başladı, biz ise sezonun ortasındayız. Biz bu seneki en iyi maçımızı oynadık, o yüzden bunun burada bırakamayız. Türkiye'de bir maç daha olacak. Oraya inançla gitmemiz gerek" diye konuştu.

Okan Buruk'tan transfer açıklaması: "8 yabancı..." Okan Buruk'tan transfer açıklaması: "8 yabancı..."

Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen de yaptığı açıklamada, rövanş maçına gelmeyi düşündüğünü belirterek İstanbul'daki yaşantıları hakkında şunları söyledi: "İlk başta biraz şüpheciydim ama aynı zamanda hayır diyemeyeceğiniz bir fırsattı. Ve tüm beklentilerin ötesine geçti. O kadar güzel karşılandık ki, kulüp sevgi gösterdi ve kendimi hiçbir zaman yabancı hissetmedim. Çok kıymetli bir tecrübeydi."