Son seçimlerde Eşref Hamamcıoğlu'na karşı %51'lik zafer elde eden Dursun Özbek'e karşı ciddi bir muhalefet bloğu oluşmaya başladı.

ELEŞTİRİLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i önümüzdeki ayda yapılacak Divan Kurulu'nda terletecek sorular bekliyor. Konuşulan konulardan birkaçı şöyle...

1- Kemerburgaz sezon başında en kötü ihtimalle Ocak ayına yetişecekti neden yetişmedi?

2- Borçları ödenebilecek duruma getirecektiniz UEFA'nın kara listesine neden girdik?

3- Kulübümüzün "Türk olmayan takımları yenmek" mottosuyla hareket ettiği ortamda transferleri yetiştireceğinizi söyleyip neden sözünüzü yerine getirmediniz?

4- Erden Timur ve Metin Öztürk dışında diğer yöneticilerin işlevi nedir?

2 ADAY ÖN PLANA ÇIKTI

Sarı-kırmızılı camianın kulislerinde 2 aday konuşulmaya başlandı: Ahmet Yüce Ocaklı ve Haluk Ulusoy.

- Ahmet Yüce Ocaklı

Skoda'nın Türkiye CEO'su Ocaklı aynı zamanda Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. Ciddi bir oy potansiyeli var. Ünal Aysal'ın ekibinde yer aldı, İnan Kıraç'ın yakın dostu. Aynı zamanda Fatih Terim'e yakınlığıyla da ön plana çıkıyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray, Ali Koç'un kimyasını bozdu!" Erman Toroğlu: "Galatasaray, Ali Koç'un kimyasını bozdu!"

- Haluk Ulusoy

Uzun zamandır Türk futbolundan uzak kalan Haluk Ulusoy, 2021'de yapılan seçimlere girmeyi düşünmüştü. Hatta bu dedikodular Faruk Süren'in kulağına kadar gitmiş, kamuoyuna aday olabileceğini duyurmuştu. Ancak çok adaylı seçimde kazanma ihtimali düşüktü. Bunu bildiği için geri adım attı. TFF tarihinin en başarılı başkanlarından birisi olan Ulusoy'un gönlünde Galatasaray başkanlığı yatıyor. Liseli olmayan kongre üyeleri "Güçlü başkan" profilinde 65 yaşındaki iş adamına bir şans verilmesi gerektiğine inanıyor.

(GsGazete)