Menajerlerin tavsiyesi ile sarı kırmızılılarda üç hafta önce gündeme gelen İspanyol stoper o dönem imza parası ve bonuslarla birlikte sarı kırmızılılardan 15 milyon Euro istemişti. Rakamı astronomik bulan sarı kırmızılı yöneticiler ısrarlı bir tutum sergilememiş ve görüşmeleri o noktada kesmişti.

Uzun süredir ismi Suudi Arabistan takımlarıyla anılan yıldız oyuncu oradan da beklediği teklifleri alamadı. Galatasaray bunun üzerine 1 hafta önce harekete geçip yeni teklifini sundu.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre Galatasaray, Ramos için yıllık 5 milyon euro garanti ücret teklif etti, imaj hakları ve imza parası için de görüşme yapabileceğini iletti.

8 milyon euro'ya indi

Futbolcunun isteklerinin ise bu süreçte Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle yıllık 8 milyon euro bandına indiği öğrenildi. Ancak Ramos’un bu indirimi yapmasında en geçerli sebep ise Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer alma ihtimali...

Ünal Aysal'dan 80 milyon Dolar'lık Galatasaray hamlesi Ünal Aysal'dan 80 milyon Dolar'lık Galatasaray hamlesi

Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isteyen yıldız oyuncu, eğer Aslan gruplara kalırsa fiyatta esneklik gösterebileceğini iletti. Molde karşısında Galatasaray’ın Norveç’ten iyi ve avantajlı skorla dönmesi Ramos’un, sarı kırmızılı takıma Transfer ihtimalini artıracak.