İşte Okan Buruk'un maç sonu açıklamaları;

Takviye ihtiyacımız var, yapacağız. İlk başta elimizde olan oyuncuları oynatmak istiyoruz. En az 2 takviye daha, Şampiyonlar Ligi yolunda... Önemli bir adım attık burada, ikinci maçta devam ettirmek istiyoruz. İhtiyaçlarımızı biliyoruz, arayışlarımız sürüyor. Bu eksik kadro ile buralara kadar önemli işler yaptık. Deplasmanda kazanmak önemliydi. Tam kadro ile bunu yapacak gücümüz var. Şampiyonlar Ligi'ne girersek inşallah, bunu göstereceğiz.

Önemli eksiklerimiz vardı. Torreira'nın cezası, Zaha ve Ziyech bizle beraber oynayacak durumda değildi. Onun yanında da bugün ilk defa Tete'yi kullandık. Bazı bölgelerde oyuncu eksikliğimiz var. Bugünkü oyunu çok net olarak aslında saha koşulları, bizi zaman zaman maçın dışına itti. Bu Şampiyonlar Ligi ayarında bir maç değildi.

Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..." Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..."

Yunus Akgün'ü isteyenler var

Bizim için bu maç öncesi düşüncelerimiz içerisinde bu sahada topa sahip olan, teknik kapasitesi yüksek oyuncular önem kazanıyordu. Yunus, bu anlamda takımdaki en iyilerden biri. O yüzden Yunus ile başladık. Bunu da çok net maç içerisinde gördük. Yorulana kadar çok iyi oynadı. Yunus için gelen teklifler var, kulübümüzün vereceği bir karar var ama Yunus bu kulübün evladı. Hem seviyoruz, hem güveniyoruz. İyi bir oyuncu. Kulübümüz, Yunus ile ilgili kararını verecektir. İsteyenler var, görüşmeler var. Yunus'un penaltı pozisyonunda net bir elle oynama vardı, neden iptal edildi anlamadım.

Mauro'nun attığı ve attırdığı golle maça damga vurdu. Bu turda takımı adına yapabileceği en iyi şeyi yaptı. Ona teşekkür ediyorum. Bu galibiyette çok emeği var. Rakibe çok kolay topu veriyoruz. Kendi sahasında çok motive bir takım vardı am bu sonuç bizim için sevindirici. İkin maç çok daha farklı olacak. Eksiklerimiz var. Torrreira'nın olmaması bizim için iyi olmadı.