Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yapmak için kollayı sıvayan ve birçok futbolcuyla temas kuran Galatasaray Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan için resmi teklifte bulundu.

Daha önce Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve 7-8 milyon Euro civarında bir teklif götürdüğü futbolcunun transferi gerçekleşmemişti. Şampiyonlar Ligi standardında bir oyuncu isteyen Galatasaray, 8+3 kuralı nedeniyle de Salih Özcan'ı renklerine bağlamak istiyor.

"Teklif geldi ama ben Dortmund'a odaklandım"

Sky DE'ye konuşan Salih Özcan, "Galatasaray'dan menajerime bir teklif geldi ama ben tamamen bu sezona odaklandım. Dortmund ile üç yıllık bir sözleşmem var. Geleceğin neler getireceğini göreceğiz ama ben burada olmaktan memnunum." dedi.

Dortmund, geçen sezon Salih Özcan için Köln'e 5 milyon euro bonservis ödemişti. Galatasaray'ın ise bu sezon 8 milyon euro + 2 milyon euro bonus içeren bir teklifi olduğu ifade edildi.

25 yaşındaki Salih Özcan, ön libero mevkisinin yanı sıra orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev alabiliyor. Sağ ayağını kullanan Özcan'ın kulübü Dortmund ile kontratı 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

Okan Buruk'un yardımcısı Kadıköy'de maçı izledi! Okan Buruk'un yardımcısı Kadıköy'de maçı izledi!

1.83 boyundaki milli futbolcu, 2022 yılında 17 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşmıştı. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Salih Özcan'ın güncel değeri şu anda ise 13 milyon Euro civarında gösteriliyor.