Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman'ın ilk 11'de oynaması için U19 takımının taktik değiştirdiğini iddia eden yorumcu Uğur Karakullukçu, U19 takımının forvetsiz sahaya çıktığını belirtti.

Karakullukçu kanalında yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Başakşehir ile oynadığı U19 finaline Hamza Akman, ilk 11'de çıksın diye 4-6-0 çıktı. Açın maçı izleyin. Hamza Akman oynasın diye forvetsiz çıktı Galatasaray. Yenildi Başakşehir'e. Altyapıda ayrıcalıklı futbolcu olmaz! Hamza'yı da seviyorum" dedi.

Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap

Bu iddialar sonrası Ayhan Akman, Karakullukçu'yu canlı yayın yaptığı sırada aradı. Eski futbolcu, Karakullukçu'ya yayını bitirdikten sonra kendisini aramasını söyledi.

Daha sonra bir açıklama yapan Karakullukçu, "Arkadaşlar, bizzat aktif futbolcu beni arayıp haddini aştığında bile (Yasin Öztekin) çıkıp ulusal TV'de bunu anlatmış birisiyim. Kimseden çekinmem. Ayhan Akman benzer bir şey yapsa anlatırdım ama hocayla yaptığımız konuşma asla böyle değildi, en ufak bir saygısızlık da yoktu. Ayhan hoca, altyapıdaki oyuncuların A takım kampına götürülmesi için çalıştığından bahsetti, detayları anlattı, konuyla ilgili en fazla söylediği şey üzüldüğü ve kırıldığı oldu. Kimsenin hakkını yedirmek istemem, aramasının yayına denk gelmesi talihsizlik, onun dışında sorun yok." dedi.