Taktik Mania'ya konuşan 61 yaşındaki eski yöneticinin demeçleri şöyle...

"ERDEN KARDEŞİMİZ BAŞARILI"

Serhat Akın: "Okan Buruk ve Jose Mourinho..." Serhat Akın: "Okan Buruk ve Jose Mourinho..."

"Erden kardeşim bunlardan etkilenmesin, iki tane haberle ne insanın kariyeri yaralanır ne de yolunu değiştirmesi gerekir. Erden kardeşimiz başarılı, Galatasaray'a faydalı bir kardeşimiz. Uzun yıllar hizmet etmeli, darılmamalı."

"BAŞAMARAYACAKLAR!"

"Galatasaray'ın şampiyon olmasına engel olamayacaklar. Her yolu deniyorlar. Başaramayacaklar. Sorun Dursun Özbek veya Galatasaray değil. Sorun sorumluklarınızı yerine getiremediğiniz başarısızlıklarınız. Şimdi de Galatasaray'ı hedefe koymaya çalışıyorsunuz."

"BÜYÜKEKŞİ GALATASARAY ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMELİ"

"TFF'nin ne iş yaptığını bilmiyorum. Bütçeleri gayet güzel ama onu biliyorum. TFF'nin Türk futboluna faydası olmadığına yüzde bir milyon eminim. Mehmet Büyükekşi derhal  Galatasaray Kulübü üyeliğinden istifa etmeli, bulunduğu pozisyon bunu gerektiriyor."

ALİ KOÇ'U HEDEF ALDI

"Biraz yavaş Ali bey. Camiayı temsil ediyorsunuz. O kelimelerin nereye gideceğini çok iyi düşünmen lazım. Başkanlık makamları hakaret etme yeri değil. Hakaret ve kötü söylemleri Ali bey bir an önce bıraksın. Hiç yakışmıyor. Çok meraklıysanız alın 1 şampiyonluk sizin olsun."

"3 TEMMUZ'DA..."

"Fenerbahçeliler şunu bilsinler ki, Galatasaraylılar olarak 3 Temmuz'da spor yasasının değişmesi için en çok biz mücadele yürüttük. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin avukatı da benim ofisimde çalıştı." ifadelerini kullandı.