Nevzat Dindar, Fatih Terim'in istifa ettiğini ve kararın yönetim tarafından döndüğünü öne sürdü. Nevzat Dindar, Milliyet'teki haberde Galatasaray'ın son durumuyla ilgili de konuştu.
"BURAK YILMAZ YENİDEN GELMEZ"

Ben Burak'ın gelmesine ihtimal dahi vermiyorum. Burak'ın güzel anıları var. Milli Takım'daki Fatih Terim'le yaşadığı problemin ardından bir araya gelmeyi mantığım almıyor. Fatih Terim'in ilkeleri ve prensipleri var. Bunlardan taviz vermeyen, bunun için eleştirilen bir teknik adam. 'İmparator' lakabı niye takıldı? Liderliği ön planda. G.Saray, Burak için Terim anayasasını delmez.

"FATİH TERİM TOLGAY'I İSTER"

"Tolgay Arslan'ı hoca ister. Selçuk İnan'dan sonra Tolgay gelebilir. O şartlar oluşmaya başladı. Ama Beşiktaş oynatmadığı Love'u G.Saray'ı vermedi. Tolgay için pazar oluşacaksa o pazar için ilk alıcı G.Saray olur. Tolgay'ın asla hayır diyemeyeceği bir takım formül de olur. Tolgay'a G.Saray forması yakışır. Beşiktaş'ı karşısına almadan bir formül bulunacak. G.Saray, Tolgay'ı Fenerbahçe'ye kaptırmaz."

"TERİM İSTİFA ETTİ, YÖNETİM 4 SAAT DİL DÖKTÜ"

"Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in söylemleri çok da şık durmuyor. Camianın içinden aldığım izlenimler bu. 6-0 psikozundan bahsetmesi, bunun Fatih hoca tarafından hoş karşılanmaması var. Fatih Terim'in yeterince savunulmadığı görüşü hakim. Cengiz'in Terim'i savunamadığı toplantı sonrası hoca istifa kararı almıştı. Hocayı kararından vazgeçirmek için 4 saat dil döktüklerini biliyorum. Nihayetinde hoca bu kararından vazgeçti. Fatih hoca yalnız bırakıldı. Başkanı tarafından savunulamadı. Umarım tribüne oynamak için bu söylemlerde bulunmuyor. Dikkatli olmak, dikkatli konuşmak zorundasınız. "