FUTBOL

Başakşehir - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Abone Ol

Galatasaray, Başakşehir'i de yenerse puan farkını 5'e indirecek. Bu akşam alınacak bir galibiyet haftaya oynanacak Trabzonspor maçından önce Galatasaray'ı potaya sokacak. Trabzonspor'un Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığı maçı yardımcılarıyla izleyen Terim, "Futbolun ilahları bizimle. 'Galatasaray şampiyonluğu hakkediyor' diyor" dedi. Bu fırsatı kullanmak zorunda olduklarını anlattı.

EDİPOL BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Medipol Başakşehir'in sahasında Galatasaray'ı ağırlayacağı maç bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve kritik mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak, VAR odasında ise Atilla Karaoğlan bulunacak.

- Galatasaray haftaya lider giren takımlara karşı oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmedi. (2G 1B)

- Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son beş golün dördünde Sofiane Feghouli'nin doğrudan katkısı var. (2 gol & 2 asist).

- Evinde oynadığı son 13 Süper Lig maçını kaybetmeyen Başakşehir (10G 3B), son altı karşılaşmada rakiplerine puan vermedi. Başakşehir'in Süper Lig tarihinde iç sahada yedi maçlık galibiyet serisi yok.

- Başakşehir, puan durumunun zirvesinde girdiği haftalarda oynadığı son dört Süper Lig maçından galibiyet çıkaramadı (2B 2M).

- Evinde oynadığı son 16 Süper Lig maçında da gol sevinci yaşayan Başakşehir (toplam 37, maç başına 2.3), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

- Teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray ile karşılaştığı 10 Süper Lig maçının birini kazanan Okan Buruk (1B 8M), tek galibiyetini bu sezonun ilk yarısında aldı.

Abone Ol