Saat: 14:00'de başlayacak karşılaşmayla ilgili detaylar burada.

BURSASPOR - AMED SPORTİF MAÇI NEREDEN YAYINLANIYOR?

Bursaspor - Amed Sportif mücadelesi Fuchs Sports YouTube kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Mücadeleyi izlemek için linke tıklayınız...

MAÇIN HAKEMİ KUTLUHAN BİLGİÇ

İki takım arasındaki kritik karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılığını Çağrıcan Pazarcıklı ve Akın Karabacak yürütecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Türkoğlu olacak.

SEYİRCİ REKORU KIRILMASI BEKLENİYOR

Bursaspor - Amed Sportif maçının biletleri 1 gün öncesinden tükendi. Timsah Arena Stadı'nda yaklaşık 43 bin Bursasporlu taraftar yer alacak. Böylece TFF 2.Lig maçlarında da seyirci rekoru kırılması bekleniyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Bu arada Bursaspor-Amed Sportif maçı öncesi, Yeşil-beyazlı taraftarlar, konuk  takımının kaldığı otel önüne gelip tezahüratta bulundular. Olay yerine gelen polis ve çevik kuvvet ekipleri güvenlik önlemlerini sıklaştırdı.

AMED SPORTİF'İN BURSASPOR'A KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

Inter - Milan maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz Canlı İzle) Inter - Milan maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Şifresiz Canlı İzle)

Bursaspor ve Amed Sportif daha önce 2 kez karşı karşıya geldi. Diyarbakır temsilcisi söz konusu 2 karlaşmadan da galip ayrıldı.

25/09/2022 Amed Sportif 2-0 Bursaspor

31/01/2016 Bursaspor 1 - 2 Amed Sportif

BURSASPOR VE AMED SPORTİF LİGDE KAÇINCI SIRADA?

TFF 2.Lig Beyaz Grupta zor günler geçiren Bursaspor, 21 maçta topladığı 22 puanla küme düşme hattının üstünde yer alıyor.

Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif, 21 maçta 38 puan toplayarak ligin zirvesinde yer alıyor. Depremden etkilenen Diyarbakır ilinde birçok amatör ve profesyonel takım ligden çekilme kararı aldı. Ancak Amed Sportif, şampiyonluk yarışında bulunduğu için lige devam etme kararı verdi.

Bursaspor, oynadığı 5 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetlik sonuçlar elde etti.

Amed Sportif ise son 5 mücadelede 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.