Dybala, Polonya Milli Takımı'nı seçebilirdi. 
DYBALA İÇİN SÖYLENMİŞ SÖZLER


Mario Balotelli: "Dünyanın en iyi 10 futbolcusundan biri olduğumu düşünüyorum. Ronaldo ve Messi farklı bir seviyede ancak Neymar, Griezmann ve Dybala'ya yakın seviyedeyim"

Diego Simeone: "Bir restoranda yemek yiyordum Dybala ile karşılaştım ve ona harika bir futbolcu olduğunu söyledim"

Michael Laudrup: "Dybala yetenekli bir oyuncu ama insanlar onun 'yeni Messi' olmasını beklemesin. Şu anda 'yeni Messi' yok dünyada. Ben hayatım boyunca 'yeni Messi' görebileceğimi düşünmüyorum."

Pavel Nedved: "Dybala, 'insanların' en iyi oyuncusu olacak, Messi bir uzaylı. Umarım onu kimse bizden ayıramaz. Yine de Neymar'ın transferini gördükten sonra hiçbir şeyden emin olamıyorum. Transfer piyasası çıldırmış durumda"

David Trezeguet: ''Paulo Dybala Ballon d'Or'u kazanabilir. Sürekli Messi ile kıyaslanıyor. Bence Messi ile kıyaslanması da onun gelişimine katkıda bulunabilir.''

Antonio Cassano: "Dybala, Messi gibi olmayacak. Messi dünyanın en iyi oyuncusu ve ona sadece Cristiano Ronaldo yaklaşabilir."

DYBALA'NIN SÖZLERİ

Paulo Dybala: "Messi her zaman idolüm olmuştur. Tüm yaptıklarından ve şimdiden yapacaklarından dolayı hayranlık duyuyorum."

Paulo Dybala: "Cristiano Ronaldo harika bir oyuncu. Messi ile milli takımda, Ronaldo ile Juventus'ta beraber oynamak benim için büyük şans"

Paulo Dybala: "Kızlar benimle tanışmak istediğinde, beni beğendikleri için bunu istediklerine inanmıyorum. Herkes ünümden faydalanmak istiyor"

Paulo Dybala: ''İnsanlar benim Messi olmadığımı anlamalı. Ben Dybala'yım. Yeni Messi olmak istemiyorum, Dybala olmak istiyorum''

Dybala: "Kız arkadaşım stada beni izlemeye gelince daha daha çok motive oluyorum

Sporx Extra