Brezilya'daki kulüp önceliğine de değinen tecrübeli sağ bek, "Önceliğim yok. Elbette yetiştiğim kulüp Guarani'ye sempati duyuyorum. Fluminense ile de 2009'da küme düşmekten kurtulup yeni bir hikaye yazmıştık."

"2010'da Brezilya şampiyonluğuna ulaştık. Bu kulüplere sevgim var ama önceliğim bulunmuyor" diyerek sezon sonunda takımdan ayrılacağının sinyallerini vermiş ve ülkesi Brezilya'ya dönmek istediğini dile getirmişti.

Sarı-kırmızılıların 2017/18 sezonunda İspanyol ekibi Sevilla'dan 4,50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı ve son dönemlerde performansıyla eleştirilere maruz kalan Brezilyalı yıldızı için Brezilya basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Habere göre, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Atletico Minero, daha önce de takımda forma giymiş isimlerden Mariano'yu kadrosuna katmak için teklif götürdü.

Teklifin detayına da yer verilen haberde, Mariano'nun sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini bu sebepten transferin bedelsiz gerçekleşeceğini oyuncuya ise 350 ile 400 bin Euro arasında bir maaş teklifinde bulunacağını yazdı.

Mariano'nun 2008 yılında da Atletico Minero'da forma giydiği ancak iyi futboluna rağmen saha dışındaki disiplinsiz davranışları nedeniyle kulüpten kovulduğu yazılırken oyuncunun şimdi daha olgun olmasında dolayı eski kulübüne dönüp tekrar futbolunu sergileme şansı bulunduğu bilgisi de okuyucularla paylaşıldı.

Fotomaç