Rus futbolcunun ailesinden sonra menajerinin de yaptığı son açıklamalarla Galatasaray'da ipleri kopardı.

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

MENAJERİ NE DEDİ?

"Zakharyan'ın ırkı nedir? Ermeni! Türkiye'de bir Ermeni... Ne yapıyorsunuz? İspanya'ya, İtalya'ya gider ama Türkiye'ye gitmez." dedi.

TİMUR'DAN CEVAP: "BİZE YALAN SÖYLEDİNİZ"

Erden Timur da Alexei Safonov'un bu sözlerine menajerler aracılığıyla mesaj gönderdi.

"Bize yalan söylediniz. Chelsea asla devrede olmadı. Rakamlarda da yardımcı olmadınız. Yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandu.

ZAKHARYAN OLMADI HEDEF: JONATHAN BAMBA

Galatasaray, transferde büyük oynamaya devam ediyor... Sezon başında Icardi, Mertens, Mata, Oliveira ve Torreira gibi isimlerin yanına devre arasında da Zaniolo'yu ekleyen Sarı-Kırmızılılar, gözünü bir başka yıldıza dikti... Fransız ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fildişi asıllı Fransız oyuncu Bamba için harekete geçildiği iddia edildi. Lille'in 2021'de kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden biri olan 23 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimali ise oldukça yüksek. Avrupa transfer borsası, Bamba'nın Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin %60'ın üzerinde olduğunu belirtiyor. Fransa'daki haberlere göre de; G.Saray transfer komitesi, Bamba'nın menajeriyle görüşme talep etti. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun şu anki piyasa değeri ise 20 milyon euro.