Reklamı Kapat

Timur Galatasaray Haberleri

Timur Galatasaray haberleri ve güncel Timur Galatasaray gelişmeleri, Timur Galatasaray ile ilgili tüm video, Timur Galatasaray fotoğrafları ve Timur Galatasaray haberleri Galatasaray Gazetesi sitemizde


FUTBOL

Galatasaray camiasında Florya projesiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken Eylül ayında yapılacak ihale öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

FUTBOL

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray eski yöneticisi Erden Timur'un Wilfried Zaha'yla ilgili yaptığı açıklamalardan sonra harekete geçti.

FUTBOL

Süper Lig'de bitime 6 hafta kala liderliğini sürdüren Galatasaray iç transferde önemli bir atak yaptı.

FUTBOL

Sivasspor - Galatasaray maçında yaşanan hakem kararlarından sonra Sarı-kırmızılı kulüpten bir açıklama geldi.

FUTBOL

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadelesini devam ettiren Galatasaray'ın transfer döneminde nasıl bir reaksiyon alacağı şimdiden merak ediliyor.

FUTBOL

Bayen Münih maçı için Almanya'ya gelen Galatasaray, burada gurbetçi futbolcularla da yakın temasa geçti.

FUTBOL

Hem Avrupa hem de ligde başarılı olmak isteyen Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunacak.

FUTBOL

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında Manchester United'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da futbolcuların kazanacağı prim miktarı belli oldu.

FUTBOL

Tete transferi için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden Shakthar Donetsk'in bu davadan bir sonuç alamayacağı kaydedildi.

FUTBOL

Çaykur Rizespor Genel Sekreteri Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray'dan Yunus Akgün, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı istediklerini açıkladı.

FUTBOL

Galatasaray, Dinamo Moskova forması giyen Arsene Zakharyan transferinden tamamen vazgeçti.