Timur, hakem kararlarıyla ilgiliyle gerçekleştirdiği basın toplantılarında yayıncı kuruluştan da şikayetçi olmuştu.

Hamzaoğlu'ndan çarpıcı iddia

Haber Global'den gazeteci Sercan Hamzaoğlu, çarpıcı bir iddia ortaya attı. Hamzaoğlu'nun verdiği bilgiye göre Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, yayıncı kuruluş Bein Sports'a gitti. Yayıncı kuruluş yönetimi ile bir araya gelen Sarı-Kırmızılı yönetici, pozisyonlarının diğer takımlara göre daha az gösterildiğini savundu.

"Erden Timur, elinde belgeler, kasetler, cd'ler ile yayıncı kuruluşa gidiyor"

YouTube'da Kontra kanalına konuşan Sercan Hamzaoğlu, "Perşembe günü bir istihbarat aldım. Sayın Erden Timur yayıncı kuruluşa gidiyor. Elinde birtakım belgeler, kasetler, cd'ler. Oranın yönetimiyle oturuyor" ifadelerini kullandı.

"Tabiri caizse racon kesiyor"

Sözlerine devam eden Hamzaoğlu, "Erden Timur, 'siz bizim pozisyonlarımızı doğru göstermiyorusunuz, doğru yorumlar yapmıyorusunuz, siz bizim hakkımızı yiyorsunuz, size hakkımızı yedirmeyiz, biz Galatasaray Kulübü'yüz.' diyor. Tabiri caizse aslında racon kesiyor" şeklinde konuştu.

"Timur, 'Yarından sonra yayıncı kuruluş da haddini bilecek' diyor"

Sercan Hamzaoğlu, "Erden Timur hoş olmayan bir toplantı yapıyor ve oradan ayrılıyor. Yakın çevresine 'ben gittim, yayıncı kuruluşa da hakkımızı savundum, TFF'ye de hakkımızı savundum. Galatasaray lider... Yarından sonra yayıncı kuruluş da haddini bilecek' gibi şeyler söylüyor" açıklamasını yaptı.

"Bu ligi bitirtmeyiz"

Erden Timur, 2-0 öne geçilmesine rağmen 2-2 biten Alanyaspor maçının ardından açıklama yapmıştı. Timur'un özellikle "Bu ligi bitirtmeyiz" sözleri gündem oldu. Timur, "Bu iş böyle giderse biz devam ettirmeyiz. Bu ligi bitirtmeyiz. Böyle gidebilmesi mümkün değil. Basiretsiz bir yapı. Böyle lig yönetilmez. Getirin yabancı hakemleri yönetsinler. Bu gemi batmış. Yosunun içerisinde biz mücadele ediyoruz. Bunu herkesin kabul etmesi lazım" dedi.

"Masum olmak için en kötü açıyı ekrana getiriyorlar"

Daha önce TFF'nin hakem atamalarının kurgu olduğunu söyleyen Erden Timur, konuşmasında yayıncı kuruluşa da sert çıkmıştı. Sportif A.Ş Bakan Vekili, "Lehimize olan pozisyonlarda tekrar 5 dakika sonra geliyor ve gelen açı yetersiz. Masum olmak için en kötü açıyı ekrana getiriyorlar" şeklinde konuştu.

"Icardi'nin pozisyonunda kale arkası açısı yok"

Erden Timur, "Federasyon 2 gün önce Icardi’nin pozisyonunu inceliyor ve kale arkası açısı yok. Belçika’dan gelen bir yetkili pozisyona penaltı dediği için kale arkası açısı ekrana geliyor" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolo'ya kötü haber! Kadroya alınmadı... Nicolo Zaniolo'ya kötü haber! Kadroya alınmadı...

(Ajansspor)