Sarı-kırmızılılarda yola devam etmek için yeni yönetimle görüşecek olan Ryan Babel 1.5 milyon Euro'luk indirimi göze aldı. Feghouli ise Başakşehir ve Kasımpaşa'ya sıcak bakıyor.

"GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM"

Ryan Babel'in, 11 Haziran'daki seçimin ardından yeni gelecek olan yönetim, başkan ile görüşme talebinde bulunacağı ortaya çıktı. Hollandalı futbolcunun takım arkadaşlarına açık şekilde "Galatasaray'da 1 yıl daha kalmak ve bu takım için mücadele etmek istiyorum" dediği ve bu doğrultuda ücretinde çok ciddi bir indirime gideceği ifade edildi. 35 yaşındaki futbolcunun 2.5 milyon Euro olan ücretinin 1 milyon Euro'ya indirilip futbolu takımda bırakmak istediğini yeni başkana ileteceği belirtildi.

Serhat Akın: "Galatasaray kış uykusuna yatıyor" Serhat Akın: "Galatasaray kış uykusuna yatıyor"

BAŞAKŞEHİR VE KASIMPAŞA

Feghouli'nin ise Başakşehir ve Kasımpaşa'dan gelen tekliflere sıcak bakıyor.

YUNUS AKGÜN, LAZİO İLE GÖRÜŞECEK

Bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirspor'da harika bir performansa imza atan Yunus Akgün, İtalya yolcusu...

Transfer ile alakalı olarak Çizme basınından flaş yeni iddia geldi. Bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan haberlere göre Lazio, Yunus Akgün için resmi temaslara başlıyor. İtalyan kulübünün sportif direktörü Igli Tare'nin kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi ve Galatasaraylı yetkililerle yüz yüze görüşme yapması bekleniyor. Lazio'nun sürecin daha sağlıklı ilerlemesi adına 11 Haziran'daki seçimi de bekleyebileceği gelen bilgiler arasında. Igli Tare uzun süredir yakından takip ettiği Yunus Akgün'ün transferi için 2019 yılında yine İstanbul'a gelmiş ancak pazarlıklardan sonuç alınamamıştı.

(Hürriyet)