Galatasaray ile Keçiörengücü Türkiye Kupası maçında bu akşam 2-1'in rövanşında karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'li eşitlikle sona erince bir üst tura ismini yazdıran takım oldu.

Karşılaşmada 78 dakika oyunda kalan Atalay Babacan, gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 18 yaşındaki genç yetenek orta sahadaki güçlü fiziği ve verdiği paslarla takımın hücum bölgesinde kalmasını sağladı.Özellikle attığı anahtar paslarla takım arkadaşlarını atağa çıkaran 2000 doğumlu futbolcu Süper Lig'de forma giyebileceğinin mesajı gönderdi.

Atalay Babacan kimdir?

8 Haziran 2000 doğumlu Atalay Babacan, Denizli altyapısında futbola başladı. Orta sahada forma giyen Atalaya Babacan, 2013 yılında Galatasaray altyapısına transfer oldu. Galatasaray U21 takımında forma giyen Atalay Babacan, bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde 4 maçta 3 gol atarken, U21 Süper Lig'de 7 maçta 2 gol, 2 asist gerçekleştirdi.

U19 Milli Takımı'nda da forma giyen Atalay Babacan'ın Galatasaray ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sol ayağı kuvvetli olan Atalay Babacan'dan beklentiler oldukça büyük.

Atalay Babacan bir dönem Fenerbahçe'nin de radarına girerken, kendisi gibi futbolcu olan abisi Alperen Babacan ise Denizlispor'da forma giyiyor.

atalay babacan kimdir ile ilgili görsel sonucu