Galatasaray’da golcü transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Listenin ilk iki sırasında Klaas-Jan Huntelar ve Mario Gomez yer alıyor. İki ünlü golcü için kulüpleri ve menajerleriyle bonservis pazarlıkları sürüyor. Üçüncü isim ise Arsenal’den Joel Cambell…

Maddi sorunlar nedeniyle ayağını yorganına göre uzatmak isteyen sarıkırmızılı ekip, talep edilen yüksek ücretler nedeniyle geri adım atsa da yeni gelişmeler Galatasaray’ın ne kadar doğru bir taktik uyguladığını gösteriyor. Yıllık 5 milyon euro civarında ücret talep eden Huntelaar ve Gomez’in yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda 3.5 milyon euro’ya kadar düştüğü bildirildi. Ayrıca Gomez için 9 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Fiorentina’nın da Galatasaray yönetimine, yeniden görüşebileceklerini ilettikleri ifade edildi. İtalyan ekibin, fiyatı 7 milyon euro’ya kadar çekmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu gelişlerin ardından görüşmeleri yoğunlaştırdığı kaydedildi. Bu arada hazırlık maçının ardından gazetecilerle sohbet eden Huntelaar’ın Galatasaray’ın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirmesi de yönetim ve taraftarları heyecanlandıracak cinstendi.

CAMBPELL DA LİSTEDE

Arsenal’de isteği huzuru bir türlü bulamayan ve sürekli olarak kiralık olarak başta takımla verilmekten sıkılan Joel Campbell için de girişimler sürüyor. Kosta Rika’lı golcünün trasferi için Podolski’nin sürekli eski takım arkadaşı ile konuştuğu ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi.