Hırvat çalıştırıcının Ahmet’e, “Beslenmene dikkat etmek zorundasın. 5 kilo fazlan var ve bunu vererek daha fit bir hale gelmen gerekiyor. Sende çok büyük bir potansiyel görüyorum ama bir sporcu yediğine içtiğine dikkat eder. Bu kiloları verirsen hızın da artacak. Sana forma vereceğim ama dört dörtlük olman için dediklerimi yapmalısın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Koray da geliyor

23 yaşındaki futbolcunun da hocasına söz vererek beslenme konusunda bundan sonra çok dikkatli olacağı garantisini verdiği dile getirildi. Tudor’un, Moldova maçında görev yapan futbolcusunun performansını da övdüğü öğrenildi. Tudor’un, 8 aylık bir dönemin ardından takımla beraber çalışmalara başlayan diğer defans oyuncusu Koray Günter’in idman performansını da beğendiği öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü’nün, genç futbolcuyla ilgili olumlu düşünceler içerisinde olduğu bildirildi.

Tudor kimi isterse...

Takımın savunma kurgusunu oluşturmak için gayret gösteren sarı-kırmızılıların teknik patronu, gelecek sezon takımda tutacağı isimleri de kesinleştirerek, diğerlerinin gönderilmesi konusunda rapor verecek.  Galatasaray Yönetimi de hocanın bu isteğine göre hareket edecek. Sarı-kırmızılılar, Igor Tudor’un talebiyle, transfer havuzu içinden bir stoperi renklerine bağlayacak.