Fatih Terim'in devre arasında yaptığı konuşmaya değinen Albayrak, "Çok zor bir maçtı. 2-0'dan maç çevirmek kolay olmadı. Bursasporlu arkadaşları tebrik ediyorum. Oyuncularımız gerekeni yaptı. Fatih Terim'in devre arasında yaptığı konuşma çok etkili oldu. Şampiyonluk yolunda önemli puan kazandık. Fatih Hoca devre arasında oyuncularımıza bu maçın şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu söyledi" dedi.

Ryan Donk ile sözleşme uzatıldı mı?

Galatasaray, lider Başakşehir'in Kayseri deplasmanında 2 puan bıraktığı haftada Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor maçında orta sahada Hollandalı futbolcu Ryan Donk'a forma şansı verdi.

YILLIK 1,8 MİLYON EURO ALIYOR

Açıklanan ilk 11'de kendisine yer bulan Ryan Donk, sezon başında yapılan anlaşma gereği Bursaspor maçı ile birlikte sözleşmesi otomatikman uzamış olacak. Galatasaray'dan senelik 1,8 milyon Euro garanti üceret alan Ryan Donk'un sözleşmesi aynı şartlar altında uzamış oldu.

Hollandalı futbolcu Donk'un sözleşmesinde 21 Süper Lig veya. UEFA müsabakasında oynaması durumunda sözleşmenin 1 sezon daha uzayacağı belirtilmişti.