Ali Koç’un adaylığı kesin değil. Burhan Karaçam ya da Erol Bilecik’i ikna etmeye çalışıyor. Aziz Yıldırım’ın ise seçim netleşirse İlhan Ekşioğlu’nu destekleyeceği konuşuluyor.

Bir süredir iddia edildiği üzere Koç yeniden aday olursa yönetim kurulunda büyük bir revizyona gidecek. Yeni yönetiminde yer alacak isimlerden birisi de Acun Ilıcalı olacak.

Ali Koç’un Acun Ilıcalı için söz aldığı iddia ediliyordu. Tam da bu iddianın arefesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ilıcalı sahibi olduğu Hollanda’nın Fortuna Sittard takımıyla bağlarını kopardı. O kulübü satın aldığı Işıtan Gün’e haklarını devretti. Çok daha büyük atılımlar yapması beklenirken Ilıcalı’nın Fortuna’dan el çekmesinin kendisini Fenerbahçe’ye hazırladığı şeklinde yorumlandı. Hatta Ali Koç’un teklifini kabul ettiği ve yönetime dahil olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

Ali Koç: Başkan adaylığıyla ilgili net bir şey söylemenin erken olduğunu düşünüyorum

Adaylıkla ilgili konuşan Ali Koç, "Başkan adaylığıyla ilgili net bir şey söylemenin erken olduğunu düşünüyorum. Bununla beraber ihtiyaçlar ne gerektiriyorsa onun yapılacağından da hiç şüpheniz olmasın. Üzüldüğümüz, kırıldığımız, kaygılandığımız anlar oldu. Ancak başkan olduğum için pişmanlık duymadım" ifadesini kullandı.

(Fotomaç)