Öte yandan kariyerinde yaptığı en büyük hatayı itiraf eden Dursun, Beşiktaş'taki günleri, Fenerbahçe'den gelen teklif ve 340 gün kadro dışı kalmasıyla ilgili konuştu.

TERİM'E REST: BEN DE GİTMİYORUM O ZAMAN

"Fenerbahçe'de Löw, Galatasaray'da Fatih Terim beni çok istiyordu. Fatih hocanın zaten kapısından döndüm. Menajerle beraber gitmiştim. Menajersiz beni yanına kabul etmişti. Menajeri odaya almadığı için 'Ben de gitmiyorum yanına o zaman' dedim oradan çıktım. Benim Galatasaray ile olayım öyle kapanmıştı.

"LÖW HER ZAMAN İSTİYORDU"

Löw de her zaman istiyordu. Başkanımız Sefa Silmen "Yeri geldiği zaman ben seni vereceğim" dedi. Ben mukavelemi uzatmıştım, her şeyi Sefa başkana bırakmıştım. Çok güveniyor çok seviyordum. Geçen günlerde onu gördüm, çok mutlu oldum. Tamamen ilişkilere güvene bağlı sürdü Kocaelispor'da kariyerim. Maçtan sonra benim moralim bozuk, transfer olamadım diye. En çok isteyen Löw, diğer taraftan Galatasaray tesislerine gidiyorum Fatih hocayı karşıdan görüp bana "gel" diyor. Yanına gitmiyorum, ayrılıyorum oradan.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap! Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert cevap!

"BEŞİKTAŞ'TAN İLK DEFA HABER GELDİ"

Ali Şen'in yanına gidip her konuda anlaştım. Cemil ağabey de oradaydı. Komik bir anım oldu. "Sen Türksün bizdeki oyuncular Almanya'dan geldi, İstiklal marşını bilmiyor sen biliyor musun" dedi, "biliyorum" dedim. Orası da bir şekilde olmadı elimin tersiyle ittim. Sonrasında ilk defa Beşiktaş'tan haber geldi. Fatih Doğan'ın çok emeği vardır. En çok onunla konuştum Beşiktaş ile alakalı. Beni baya poh pohladı galiba gazetede (gülüyor). Eskiye dayalı sohbetlerimiz oluyor. Ben ona diyorum sen olmasaydın bu transfer olmazdı diye.

SEBA'DAN AHMET DURSUN'A: BENİ DE YOLLADIN AHMET

"Ahmet Dursun Seba Kalsın" tezahüratı için Dursun "Ben bu tezahüratın anlamını bilmiyordum. Sonra başkanımız ile yakın olduktan "Vay be Ahmet beni de yolladın" dedi. Ben yollamadım başkanım dedim. Sonra gülmeye başladı espri olduğunu anladım.

(Milliyet / NTV)