Chelsea'nin gündeminde olan Alex Telles için sürpriz itiraf! Chelsea'nin transfer listesinde yer alan Alex Telles'in menajeri Fernando Otto'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Bazı takımların Telles ile ilgilendiklerini bildiklerini söyleyen Telles'in menajeri Fernando Otto, Brezilyalı oyununun günün birinde Chelsea forması giyeceğini söyledi.

Fernando Otto, Gremio'da oynadığı dönemde Telles hakkında da bir itirafta bulundu ve ''Chelsea daha önce de Telles'i transfer etmek istemişti ancak biz o dönem Galatasaray ile anlaşmıştık. Geri dönüşü olmazdı'' ifadelerini kullandı.

Chelsea'nin 25 milyon euroyu gözden çıkardığı Telles için henüz resmi bir teklif olmadığını da söyleyen menajer Otto, ''Bu tip ilgilerin olması çok doğan ancak şu ana kadar Chelsea'den bir teklif almadık. Bana ya da oyuncuma gelen başka bir teklif de bulunmuyor'' şeklinde konuştu.

Sezon başında 6,5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'ın Porto'ya sattığı Telles'in bir sonraki satışından sarı-kırmızılı kulübün %10 pay hakkı bulunuyor.